DESIGNTEAMET

Vores faste team består pt. af 3 designere/kunstnere.

Her kan i læse om de forskellige designere.

Amanda Brown Kjær Frank – Missbrown

 

Alle print i webshoppen, som ikke er gæstedesignernes, er designet af Amanda Brown – ejer af Digitalartdk samt Missbrown Photography.

Det er nu ca. 5 år siden jeg først ønskede mig et spejlrefleks kamera. Herefter kom ønsket om at lære at at redigere i de fotografier jeg tog. Jeg har altid slugt til mig af lærdom, og det gjaldt bestemt også mine interesser! Jeg begyndte at sætte mig ind i Photoshop og blev hurtigt god til redigering af fotografier. Herefter kom interessen i grafisk design og i at lære at “tegne” i Photoshop. Jeg har overtaget denne designportal, med et ønske om at hjælpe ukendte kunstnere med at vise deres design og samtidig vil dyrke min interesse indenfor grafisk design.

Mit speciale:

– Grafiske tekster og moviver til hjemmet
– Personlige plakater
– Invitationer
– Skabeloner til CV og ansøgninger

 

Susanne Kastberg Prange – skp

Susanne har været gæstedesigner siden 2014.

Susanne er inspireret af naturens smukke finurligheder, men samtidigt også det rene og minimalistiske udtryk, som et grafisk billede med skarpe, enkelte linjer kan udtrykke.
Alle Susannes tegninger er tegnet i hånden og har derfor et autentisk udtryk.
Især de grafiske motiver som Tulip og ITU har været populære, sammen med de mere naturinspirerede Indian Feathers og Frøken Fugl.

I kan følge Susanne på Instagram under profilen @susannekp.

 

 Denice Winther – By Winther Art

 

Denice er 32 år og elsker at male og tegne.

Denice er fantastisk dygtig med pensel! Hun maler med akvarel og tegner med tusch og er meget inspireret af naturen og den nordiske stil. Hendes “Mælkebøtte” blev hurtigt en af de populæreste print på shoppen og den pryder nu mange hjem, såsom her hos Instagram profil @homebyfie.

@homebyfie
@homebyfie

Udover at være inspireret af naturen, er hun også meget inspireret af sine 2 børn, Sofia på 4 og Frederik på 2 år.  hvilket der kommer nogle fantastiske børnetegninger ud af, gerne navngivet af hendes datter. 

Denice er ikke kun kreativ med malerier og tegninger. På facebook, på siden DW Drawing,  kan du se alle de smukke smykker som hun også designer.

I kan følge Denice Winther og DW.drawing på Facebook og Instagram

DW Drawing -facebook

 og DW.drawing – Instagram

2 thoughts on “DESIGNTEAMET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *