BAG OM DIGITALARTDK

Digitalartdk er et enkeltmandfirma ejet af Amanda Frank.
Amanda har efter sin barsel, overtaget virksomheden efter sin mand Jacob Frank. Amanda er selvlært grafisk designer, og er vant til at arbejde i Photoshop da hun bruger det dagligt som fotograf i Missbrown Photography

 

KONCEPTET:

Hos Digitalartdk er vores koncept Print-selv, hvilket betyder, at når din ordre er betalt, får du automatisk (indenfor 24 timer) en mail fra vores webshop, hvori der står, at din ordre er betalt og at dine filer nu er klar til download. Dette gælder alle print som ikke er peronlige print, dv.s monogrammer, navnetavler osv. Disse print bliver sendt til din valgte mail indenfor 48 timer.

Vi er meget stolte over at sige, at vi er Danmarks største Designportal med Print-selv koncept.

Vi har i øjeblikket 9 gæstedesignere, som alle er håndplukket til at sælge deres designs igennem vores webshop. Alle gæstedesignere er ukendte kunstnere som i deres fritid, nyder at tegne og male eller er dygtige til grafisk design.

Ud over vores faste team, inviterer vi også gæstedesignere ind, som har deres design til salg i en begrænset periode. Det giver en variation i udvalget.

Læs om de forskellige gæstedesignere lige her TEAMET og spor dig ind på, hvem der kunne være interresante for dig og din personlige stil. I og med at vi repræsenterer så mange forskellige designere, kan vi ramme næsten enhver stil.

NYE GÆSTEDESIGNERE:

Vi holder hele tiden øje med nye kunstnere på de sociale medier og kontakter dem, som vi syntes kan tilføre variation og kvalitet til vores udvalg af print. Det er vigtigt for os, at der er variation i udvalget af print, så kunstnerne ikke udkonkurrerer hinanden.

Vi modtager også gerne udkast af designs. Så mener du, at du har det, der skal til, for at være gæstedesigner, så send gerne en mail til digitalartdk@gmail.com.

2 thoughts on “BAG OM DIGITALARTDK

  1. Hej… Uhh nu ved jeg ikke om det er det rigtige sted jeg skriver? Men jeg var den heldige vinder på Af en print selv kaktus-print + et gave kort på 200 kroner? Der stod jeg skulle skrive privat til jer, håber det er herinde ?
    Mvh Pernille Svane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *